Din toamnă, băcăuanii care aleg să călătorească în grup folosind trenurile Regio și Interregio vor beneficia de reduceri considerabile la prețul biletelor. Oferta este valabilă grupurilor organizate formate din cel puţin 20 de persoane.

„Reducerea acordată pentru acestă ofertă este de minim 25%. Pentru fiecare 5 persoane în plus, reducerea acordată creşte cu 2 procente, până la un procent de maxim 35%. Pentru călătoria la vagon de dormit, reducerea se acordă numai în zilele de sâmbătă”, au precizat reprezentanții CFR.

Procentul de reducere este acordat în funcţie de numărul de persoane din grup. Astfel, pentru un grup format din 20 până la 24 de persoane, procentul de reducere este de 25%, pentru 25 – 29 de persoane, tarifele sunt reduse cu 27%, iar la grupul de 30 – 34, costul biletelor va fi diminuat cu 29%.

Reducerile cresc la 31% pentru grupul de 35 – 39 de persoane, 33% pentru grupul de 40 – 44 de persoane și 35% pentru 45 de călători sau mai mult. Reducerile se acordă tuturor membrilor grupului şi nu se cumulează cu alte reduceri. Legitimaţia de călătorie care se eliberează este „Biletul în Grup”.

Reducerea se acordă de agenţiile de voiaj CFR sau de staţiile de cale ferată de călători, pe baza unui tabel nominal, în dublu exemplar, (trei exemplare când se călătoreşte la vagon de domit/cuşetă) care va cuprinde numele şi prenumele fiecărui membru component al grupului.