Consilierii judeteni se intâlnesc marti, 30 iunie, intr-o sedinta care are pe ordinea de zi 16 proiecte si o informare privind managementul deseurilor.

Mai importante sunt hotarârile care vizeaza aprobarea indicatorilor pentru reabilitarea si modernizarea drumului judetean 241 C pe tronsonul Rosiori-Valea Mare si a unui pod din Lipova, situat pe DJ 241D, vacantarea mandatului de consilier al lui Laurentiu Ganea, care a demisionat, si modificarea unei hotarâri care vizeaza investitia in modernizarea Observatorului Astronomic.

Foarte importanta este si hotarârea care va suplimenta bugetul judetului cu 2.323.310,72 lei (500.000 de euro la cursul BNR din martie 2014), suma care reprezinta daune morale si materiale datorate de Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau unui pacient. Acesta a avut un accident de circulatie in 2008, a fost internat cu politraumatism in SJU Bacau, apoi in doua spitale din Iasi si a fost infectat cu stafilocolul auriu in timpul internarii.

PUBLICITATE

Pacientul respectiv a actionat in instanta SJU Bacau si a câstigat procesul printr-o sentinta definitiva emisa in octombrie 2014 de Curtea de Apel Bacau. Suma necesara achitarii daunelor a fost alocata din fondul de rezerva al Guvernului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ