In sedinta Consiliului Local (CL) Buhoci de joi, viceprimarul Rodica Odobisteanu, membru PNL (fost primar PSD, fost candidat si consilier PPDD), si-a dat demisia.

Tot joi a fost ales un nou viceprimar in persoana lui Ion Mocanu, membru PMP, fost PER. Este al patrulea viceprimar de Buhoci in acest mandat, record in rândul celor 85 de comune ale judetului Bacau.

Primul viceprimar, Iustin Stoica, a fost ales in iunie 2012 si demis in 6 iunie 2014, fiind inlocuit de Dori Dumitru Munteanu, PER, demis in 19 septembrie 2014.

PUBLICITATE

Noul vice, ales de o noua majoritate, a fost Rodica Odobisteanu, depistata de ANI in conflict de interese, luna trecuta.

Joi, PSD-PC-UNPR nu a participat la vot. “Ion Mocanu va fi viceprimar pâna când Rodica Odobisteanu isi va pierde mandatul si nu vor mai avea majoritate”, a explicat Munteanu, membru PSD.

Cele doua hotarâri ale CL Buhoci prin care a fost suspendat Dori Munteanu au fost atacate de Prefectura in contencios dearece procedura a fost ilegala.

“Eu ar fi trebuit sa ramân viceprimar pâna când se dadea o sentinta, dar nu au vrut. Am facut plângere penala”, a adaugat Munteanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ