23 februarie 2024
ActualitateRecoltă bogată de șoferi beți pe șoselele județului

Recoltă bogată de șoferi beți pe șoselele județului

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Glăvănești, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Brusturoasa au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Agăș, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Ardeoani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un utilaj agricol în comuna Pîrjol, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul vehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieșit că, vehicului nu este înregistrat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri