La finalul saptamânii trecute s-a disputat la Beclean, jud. Bistrita Nasaud, o noua editie a Cupei României si etapa de calificari pentru Balcaniada Ecvestra de Anduranta.

Sportivii bacauani de la C.S. Ecvestru Decebal participanti la acest eveniment au revenit acasa cu tolba plina de cocarde, obtinând urmatoarele rezultate : Razvan Stefanescu cu calul Samir de Rendpeine – Locul I la proba de 80 de km, Campionul National al Romaniei la Anduranta Ecvestra; Cezar Pintilie cu calul Amurath Caesar – calificati pentru proba de 60 de km; Anca Hazu cu calul Ibn Galal Maty (Omar) – calificati pentru proba de 60 de km; Ana Maria Berejovschi cu calul Roua – calificati pentru proba de 60 de km; Dan Berejovschi cu calul Tiana – locul 3 la proba de 60 de km, calificati pentru proba de 80 de km.

„Suntem mândri pentru ca este al doilea an consecutiv, când titul de Campion National la proba de Anduranta Ecvestra revine clubului nostru, ceea ce arata faptul ca facem performanta la Bacau si ca speram la rezultate pozitive si in competitiile viitoare, mai ales la cele internationale”, a declarat Cezar Ivanof, presedintele C.S. Ecvestru Decebal Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ