Razii printre hoții de curent

0

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a executat acţiuni în cooperare cu DELGAZ-GRID TÂRGU MUREŞ pentru depistarea furturilor de energie electrică.

În data de 18 mai a.c. efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au desfăşurat o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul DELGAZ-GRID Târgu Mureş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău în localitatea Buhuşi, cartier Orbic din judeţul Bacău pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică.
Misiunea jandarmilor a constat în asigurarea unui climat de normalitate pe timpul desfăşurării activităţilor precum şi prevenirea unor fapte de tulburare a ordinii publice.

În cadrul acţiunii au fost verificate de către lucrătorii DELGAZ-GRID Târgu Mureş instalaţiile de contorizare electrică de la locuinţele din zonă; au fost identificate 2 situaţii de branşament ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. De asemenea, 30 de abonaţi au fost deconectaţi pentru nereguli constatate în contorizarea consumului de energie electrică.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ