Peste 650 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii băcăuani în acțiunile suplimentare desfășurate în perioada 01-04 februarie a.c.,pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. Au fost constatate 27 de infracțiuni și au depistate 19 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

În perioada 01-04 februarie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, prin structurile de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, a desfășurat acțiuni suplimentare de prevenire a faptelor antisociale, menținerea siguranței publice și protejarea cetățenilor față de activitățile comerciale ilicite.

Astfel, în această perioadă, polițiștii au constatat 27 de infracțiuni, dintre care 17 în flagrant delict. Dintre infracțiunile constatate 8 au fost de natură judiciară, 5 economico-financiare, 5 la regimul rutier, iar 9 alte genuri de infracțiuni.

PUBLICITATE

Polițiștii au depistat, în urma activităților desfășurate, 19 bănuiți de săvârșire unor infracțiuni, două personae fiind arestate preventive iar una reținută.

Au fost controlate 110 unități comerciale și 23 de obiective asigurate cu pază.

Polițiștii au intervenit și au aplicat 688 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 174 315 lei. Dintre acestea, 41 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 30 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar 73 pentru nerespectarea altor acte normative.

De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic polițiștii au luat 544 măsuri de sancționare contravențională, din care 278 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, au fost reținute 54 de permise de conducere și s-au retras 21 de certificate de înmatriculare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ