În cadrul unei acțiuni desfășurate în Piața Centrală din Bacău polițiștii au întocmit trei dosare penale sub aspectul săvârșirii de punere în circulație de produse contrafăcute.

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacăuau desfășurat o acțiune în Piața Centrală din municipiul Bacău, pe linia prevenirii și combaterii comercializării de produse contrafăcute.

S-a acționat pentru depistarea agenţilor economici şi a persoanelor fizice care comercializează îmbrăcăminte şi încălțăminte contrafăcute.

PUBLICITATE

În cadrul acțiunii poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, toate la la Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

De asemenea, poliţiştii au confiscat produse în valoare totală de peste 10 000 de lei.

La punctul de lucru al unei societăți comerciale, situate în Piața Centrală Bacău polițiștii au identificat expuse la vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțîminte purtând diferite mărci, susceptibile a fi contrafăcute, având în vedere lipsa documentelor de proveniență și prețul relativ mic comparative cu produsele similar originale.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării articole de îmbrăcăminte și încălțăminte în valoare totală de 7 573 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de produse contrafăcute.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ