Dupa ce a fost lansata ideea de dizolvare a acestei institutii de invatamânt superior din Bacau, infiintata in 1992, razboiul din Universitatea „George Bacovia” (UGB) continua.

Pe mailul redactiei Desteptarea am primit doua scrisori – una semnata de fondatorii UGB si una de catre cadrele didactice UGB – pe care le publicam ca atare.

Scrisoare fondatori UGB

PUBLICITATE

Comunicat CD UGB (19.05


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. Eu am facut facultatea de co ntabilitate si informatica de gestiuneG Bacovia in 98-2001. In sali de clasa la Liceul de contructii 5 – ( anghel saligny ).
  Asta era cativa ani dupa ce absolvise raposatul Sechelariu, Hrebenciuc- azi la inchisoare – ne dadea lectii de economie capitalista , iar Bontas era la inceputurile catedrei de economie…

  Invatam in clase inchiriate la liceul 5, taxele cresteau de la an la an, ca sa sustinem constructia sediului de la stadion ( pe care n-am apucat sa-l vedem terminat )

  Profesorii incercau sa ne invete economia capitalista, varianta pe fast-forward. Dupa absolvire am plecat in strainatate si acolo am invatat ce inseamna economia capitalista : varianta viata-bate-filmul..

  ps: datorita locatiei, cand veneam in vacante si treceam pe langa facultatea de la stadion, vedeam tot felul de inchipuiti care se credeau buricul pamantului pt ca au o diploma cu nume fancy, sau o masina cu vopsea mai noua…

  pacat…pt ca la ‘ big four ‘ inca nu s-a auzit de persoane absolvente de Bacovia care sa depaseasca internship-ul..

LĂSAȚI UN MESAJ