Petrica Gabor, zis “Ceausescu” va fi condus astazi pe ultimul drum, urmând sa fie inhumat la Cimitirul Sarata 2

Firul vietii lui Petrica Gabor, zis “Ceausescu”, a fost curmat luni dimineata. La doar 39 de ani. Cel mai cunoscut suporter bacauan a fost accidentat mortal de o masina pe drumul dintre Sarata si Bacau. Astazi, “Ceausescu” va parcurge din nou acest drum.

Din pacate pentru el, va fi si ultimul. “Gavroche de Bacau”, asa cum l-a numit, inspirat, un cititor al “Desteptarii”, va fi inhumat astazi, la Cimitirul Sarata 2, slujba urmând sa inceapa la ora 13.00. In cursul dupa-amieziii de ieri, trupul neinsufletit al lui Petrica Gabor a fost depus la Sala Sporturilor.

PUBLICITATE

Zeci de oameni au trecut pe la catafalcul invaluit intr-un steag galben-albastru- culorile FCM Bacau, echipa favorita a lui “Ceausescu”- pentru a-si lua “adio” de la un om a carui popularitate a fost pe masura pasiunii sale pentru sport.

“Ramas bun, greule”, a fost mesajul lui Sandu Iacob, iar cuvintele fostului handbalist al Stiintei MD si-au gasit ecou in sufletele tuturor celor care s-au perindat ieri pe la Sala Sporturilor. Fostii colegi de galerie a lui “Ceausescu” i-au adus, la rândul lor, un ultim omagiu prietenului lor.

Brigada Nucleu, adevarata familie a unui om care nu si-a cunoscut niciodata rudele de sânge, a depus o coroana impunatoare, cu flori galbene si albastre, pe care era scris: “Nu te vom uita niciodata, voinicule!”.

Nici noi, ceilalti!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l ierte! Impresionant dar de inteles numarul celor care regreta disparitia lui Ceausescu: a fost o persoana fara carte, dar cu un suflet bun si cald gata oricind sa dea o mina de ajutor celor din jur iar asta conteaza cel mai mult . Bacaul si in special sportul din Bacau va fi ceva mai trist fara Ceausescu. RIP

  2. L-am cunoscut acum vreo 23 de ani si am facut impreuna cateva sute de deplasari prin tara , si de fiecare data facea cate o “belea”.Mi-ar trebui pagini intregi sa scriu peripetiile prin care am trecut impreuna, cu el cu Marian , Lucian, Benone care din pacate s-au dus si ei in lumea celor drepti.Sa le fie tarana usoara la toti.R.I.P…

  3. Era amarat saracu, traia cu ce putea pe strazi de dimineata pana seara, sar fi bucurat enorm insa sa vada ca cetatenii orasului il regreta chiar daca era un om al strazii…El era ultima bucata din echipa FCM Bacau, sa te odihneasca Dumnezeu Ceausescule!

LĂSAȚI UN MESAJ