In 18 din cei 27 de ani de aparitie neintrerupta a Desteptarii, ziarul a fost distribuit prin efortul sustinut al unei echipe conduse si reprezentate cu profesionalism de doamna Elena Ionita.

De fiecare data când scrâsnetul metalic al rotativei a muscat din crucea noptii si cerneala a metamorfozat coala cu coala rola de hârtie in ziare, oamenii de la difuzare au fost la datorie. Au dus lupta contra cronometru, de fiecare noapte, pentru ca ziarul Desteptarea sa poata ajunge la timp la cititori.

Pe lungul si dificilul drum al ziarului, de la editor la beneficiar, un om, o DOAMNA, a fost parte semnificativa a succesului Desteptarii.

PUBLICITATE

Astazi, Elena Ionita va aduce pentru ultima data Desteptarea.

Ca director comercial, a functionat ca un ceas intern al Desteptarii, vibrând in backstage, in ritmul trepidant al difuzarii ziarului bacauanilor, indeplinindu-si misiunea, pentru ca ziarul Desteptarea si titlurile din presa centrala, sa ajunga in fiecare dimineata la cititori.

Noi, marea familie Desteptarea vom incerca sa-i pastram vie memoria profesionalismului sau prin aceeasi daruire de zi cu zi cu care dânsa ne-a obisnuit.

Ne inclinam cu respect, recunostinta si gratitudine.

+ „Avem ambitie, forta si determinare sa ne dezvoltam ”

ii

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

30 COMENTARII

 1. E o veste soc pentru noi, toti cei care am cunoscut-o si iubit-o! Mereu vom pastra amintirea acestui om deosebit, cum rar avem sansa sa intalnim in viata! Dumnezeu sa o conduca catre ingerii sai!

 2. O veste dramatic de trista !

  D-na Ionita a fost un OM deosebit !

  Am avut o relatie indelungata, de peste 15 ani, bazata pe respect reciproc, pe intelegerea nevoilor celuilalt.

  Condoleante familiei!

 3. Incredibila veste trista !

  O femeie deosebita , care m-a considerat prietenul ei .
  Ma bucur ca am cunoscut-o .

  Dumnezeu sa o ierte ! Condoleante familiei indoliate

LĂSAȚI UN MESAJ