Consilierul local PNL Raluca Nastase va fi, cel mai probabil, urmatorul viceprimar al municipiului Bacau. Aceasta, dupa ce primarul Romeo Stavarache a fost suspendat din nou din functie, fiind in arest la domiciliu pentru urmatoarele circa 30 de zile. Pentru a-i prelua atributiile se vehiculeaza numele viceprimarului Ilie Birzu. Raluca Nastase trebuie sa treaca mai intâi de votul consilierilor, dar colegii sai penelisti au majoritatea, deci nu ar urma sa apara surprize.

„Ma onoreaza increderea lor, am emotii, evident, pentru ca va fi o mare responsabilitate. Sunt ultimele doua luni de mandat, in care trebuie sa finalizam proiectele incepute. Imi doresc si sa nu mai existe blocaje in aparatul administrativ, in sensul in care sa facem lucrurile sa se intâmple mai repede”, a declarat Raluca Nastase. Aceasta isi va suspenda contractul de munca de la Oficiul pentru Finantarea Investitiilor Rurale, acolo unde lucra din 2006 ca expert plati.

Raluca Nastase a ocupat in ianuarie 2013 postul vacantat de Florin Lazar prin demisie, ea fiind urmatoarea înscrisa pe lista de supleanti a democrat-liberalilor. Are 48 de ani si este casatorita.
Va fi a doua femeie din executivul liberal al ultimilor ani ai administratiei Stavarache, dupa fostul viceprimar Roxana Mironescu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Si ce mari realizari are aceasta doamna? Ce-a facut pentru Bacau si bacauani ca sa merite aceasta functie?Poate arata cu degetul trei lucruri care stau in picioare si-s opera ei?

  2. PNL nu vrea sa castige àlegerile locale. PSD a reusit sa bage marul otravit in curtea liberalilor. De fapt anul acesta intelegerea e alta psd LA primarie si PNL LA consiliul judetean. Vai de capul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ