Cea de-a sasea editie a Raliului Moldovei Moinesti a intrat in linia dreapta a pregatirilor. Startul festiv va fi dat in aceasta seara, la ora 20.00, in Piata Tricolorului, pentru ca vineri sa fie programate sase probe speciale si Super Speciala de pe circuitul “Speed Park”.

Cele sase probe speciale se vor desfasura la Trebes si Hemeius, cu incepere de la ora 11.16, in timp ce Super Speciala va debuta la ora 18.00, urmând sa fie televizata de TVR3 si TVR Iasi. Ziua de sâmbata include alte opt probe speciale la Runcu, Moinesti, si Vermesti, festivitatea de premiere fiind programata la ora 20.45, in Parcul Bai din Moinesti. Editia din acest an a raliului va reuni la start 33 de echipaje.

“Vorbim de o cifra in media campionatului. Ce-i drept, nu este una foarte imbucuratoare, insa criza isi spune, in continuare cuvântul, inclusiv in motorsport”, a declarat organizatorul Raliului Moldovei Moinesti, Adrian Raspopa (ACS Rally), care, evident, va concura si ca pilot.

PUBLICITATE

Alaturi de Raspopa, vor lua startul alte nume de referinta precum Simone Tempestini, Dan Gârtofan, Gergo Szabo, Bogdan Marisca sau Edwin Keleti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ