Raliul Moldovei Moinesti baga viteza. Iar ca bonus, avem adrenalina. Ajuns la cea de-a sasea editie, Raliul Moldovei Moinesti conteaza in acest an pentru cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Raliuri. Vineri, in prima zi de concurs, sunt programate sase probe speciale pe circuitele de la Trebes si Hemeius si Super Speciala de pe kartodromul “Speed Park”, care va fi televizata in direct, de la ora 18.00, pe TVR3 si TVR Iasi. ”

Am introdus o bucla noua in prima zi, urmând ca probele Hemeius si Trebes sa fie parcurse de câte trei ori. Una dintre principalele atractii ale Raliului ramâne, insa, Super Speciala de la «Speed Park»”, a declarat Adrian Raspopa, presedintele ACS Rally, organizatorul evenimentului. “Asteptam un numar cât mai mare de spectatori la SuperSpeciala. Ii asiguram ca vor avea ce vedea”, a spus si managerul “Speed Park”, Eduard Nunu.

Sâmbata, Raliul se muta in zona Moinestiului, cu cele opt probele speciale de la Runcu, Vermesti si Moinesti. De altfel, ultima proba, Vermesti 3 va constitui power-stage-ul Raliului, urmând sa fie televizata de TVR3 si TVR Iasi. “Pentru ziua de sâmbata, programul va fi mai compact, urmând sa fie parcurse probele mai scurte Runcu, Moinesti si Vermesti”, a subliniat Adrian Raspopa, care ia startul in Raliul Moldovei Moinesti din pozitia de ocupant al locului secund in clasamentul rezervat autmobobilelor cu 2 Roti Motrice.

PUBLICITATE

Venit dupa un abandon in etapa precedenta, desfasurata la Tulcea, echipajul alcatuit din Adi Raspopa si Cosmin Diacu are nevoie de un rezultat cât mai bun in acest weekend. “Suntem foarte dezamagiti de cele intâmplate la Tulcea, unde am fost nevoiti sa abanndonam din cauza problemelor tehnice. Sper ca Zeita Fortuna sa-si indrepte privirea si catre noi la Raliul Moldovei Moinesti si sa recuperam din ecartul care ne desparte de prima pozitie a clasamentului rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice”, a spus Raspopa, care va concura ca de obicei pe un Citroen DS3 R3. La startul celei de-a sasea editii a Raliului Moldovei Moinesti se vor alinia 33 de echipaje, printre care si cele conduse de Dan Gârtofan, Bogdan Marisca, Simone Tempestini, Edwin Keleti, Gergo Szabo si Thomas Abraham.

[wonderplugin_gallery id=”613″]

Program vineri: PS1 Trebes 1- ora 11.16; PS2 Hemeius 1- 11.53; PS3 Trebes 2- 13.27; PS4 Hemeius 2- 14.03; PS5 Trebes 3- 15.38; PS 6 Hemeius 3- 16.14; SS Speed Park- 18.00.

Program sâmbata: PS8 Runcu1- ora 11.19; PS9 Moinesti 1- ora 11.52; PS10 Vermesti 1 -12.10; PS11 Runcu 2- 13.53; PS12 Moinesti 2- 14.26; PS13- Vermesti 2- 14.44; PS14 Moinesti 3- 16.27; PS15 Vermesti3 Power Stage -17.00; festivitatea de premiere Parcul Bai- Moinesti- 20.45


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ