Cea de-a cincea editie Raliului Moldovei Moinesti se apropie de start.

Evenimentul programat vineri si sâmbata pe un traseu ce va avea punctul terminus in Moinesti a fost prefatat de o conferinta de presa desfasurata ieri, la circuitul “Speed Park”, gazda SuperSpecialei de vineri, de la ora 17.30. La conferinta de presa au luat parte primarul Moinestiului, Viorel Ilie, viceprimarul Bacaului, Radu Ababei, primarul Magirestiului, Ionel Câda, organizatorul Raliului, Adi Raspopa, reprezentantul Politiei, comisarul-sef Dorin Roman si managerul “Speed Park”, Eduard Nunu.

Raspopa a estimat ca participarea (31 de echipaje inscrise pâna in prezent) se incadreaza in media anuala a competitiei. Totodata, presedintele ACS Rally Spirit a subliniat ca aceasta a patra etapa a Campionatului National de Raliuri va cumula doua evenimente de prim-plan, Hramul Bacaului si Zilele Medicale ale orasului Moinesti, ceea ce-i va spori gradul de atractivitate.

PUBLICITATE

“Superspeciala de la Speed Park de vineri si ultimii cinci kilometri ai probei finale de la Moinesti, de sâmbata, vor fi transmise in direct de TVR3 si de Deolce Sport”, a punctat Raspopa. Primarul Viorel Ilie a vorbit despre target-ul Moinestiului de a-si imbunatati media turismului de eveniment prin organizarea unor competitii precum Raliul Moldovei, precizând si suma pe care autoritatile moinestene au alocat-o competitiei: 120.000 lei.

Intrebat despre cota financiara cu care municipalitatea bacauana a contribuit la organizarea Raliului, viceprimarul Ababei a dat un raspuns cu gust si aroma de gogoasa: “Noi am participat sufleteste”.

Startul festiv al Raliului Moldovei Moinesti se va da joi, la ora 20.00, in centrul Bacau, prima proba speciala fiind programata vineri, la ora 14.10, la Trebes.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ