Trei, doi, unu…Cea de-a sasea editie a Raliului Moldovei Moinesti este gata de start. Cele 33 de echipaje vor demara, astazi, sesiunile de recunoastere a traseului. Mâine seara, de la ora 20.00, in centrul Bacaului va avea loc startul festiv, pentru ca vineri, putin dupa ora 11.00 sa se desfasoare prima proba speciala, la Trebes.

Si in acest an, unul dintre principalele puncte de atractie ale competitiei automobilistice il constituie Superspeciala programata vineri de la ora 18.00, pe circuitul de la “Speed Park”. Tot la “Speed Park” s-a desfasurat, ieri, si conferinta de presa a Raliului.

“Anul acesta vom avea doua probe noi, traseul fiind configurat in forma de trifoi si având in mijloc Moinestiul. Ne bucura faptul ca ni s-a alaturat si primaria Zemes, o alta premiera reprezentând-o si televizarea, de catre TVR3 si TVR Iasi, a Superspecialei de la «Speed Park»”, a anuntat organizatorul Raliului, Adrian Raspopa (ACS Rally Spirit).

PUBLICITATE

Prezent la conferinta, primarul Bacaului, Cosmin Necula si-a anuntat intreg sprijinul pentru motorsportul din Bacau:

“Este pacat sa nu fructificam infrastructura de care beneficiaza Bacaul in materie de motorsport. Raliul Moldovei Moinesti este un eveniment deosebit, un eveniment care trebuie mentinut si chiar extins deoarece poate genera fonduri, dar si imagine pentru Bacau”.

Primarul Moinestiului, Ilie Viorel a tinut sa reaminteasca faptul ca “suntem cei mai constanti sustinatori ai acestui eveniment, care are drept scop scoaterea Moinestiului din anonimat”, in timp ce edilul comunei Magiresti, Ionica Câda a declarat: “De anul trecut, am intrat si noi in rândul sustinatorilor acestei competitii.

Putem oferi un mediu natural deosebit”. In fine, managerul “Speed Park”, Eduard Nunu a concluzionat: “Acest proiect ofera vizibilitate Bacaului. Raliul Moldovei reprezinta o traditie si ma bucur ca administratia locala, si nu doar din Bacau, se afla alaturi de motorsport”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. DOMNUL COSMIN NICULA TREBUIE SA INTELEAGA CA S-A TERMINAT CAMPANIA ELECTORALA SI TREBUIE SA SE APUCE DE TREABA. POLITICA NU SE FACE LA TV SAU PRIN ZIARE. SA TRECEM LA TREABA

LĂSAȚI UN MESAJ