Cea de-a opta ediție a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile este gata de start.

Competiția care contează ca etapa a patra atât în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, cât și în FIA European Rally Trophy și FIA Balkan Rally Trophy se va derula vineri și sâmbătă pe probele de macadam din vecinătatea orașelor Bacău, Moinești și Comănești, incluzând și o SuperSpecială în centrul Oneștiului.

Startul festiv al Raliului va fi dat în această seară, în fața Prefecturii, centrul Bacăului urmând să fie închis pentru câteva ore.

„Centrul se va închide între orele 17.30 și 23.00, amatorii de autografe și de fotografii cu membrii echipajelor fiind așteptați pe scena amenajata in fața Prefecturii”, a anunțat Adrian Răspopa, președintele ACS Rally Spirit, organizatorul evenimentului, în parteneriat cu Consiliul Județean și în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria Zemeș.

Ediția din acest an a Raliului Moldovei se anunță mai tare ca oricând, reunind la start 55 de echipaje. Pe lista candidaților la podium figurează nume importante precum Simone Tempestini, Bogdan Marișca, Dan Gârtofan, Vali Porcișteanu, maghiarul Gergo Szabo sau italianul Stefano Marrini.

Alte articole