La sfârsitul saptamânii trecute, 390 de sportivi din 22 de tari s-au intrecut la cea de-a XII-a editie a Campionatelor Nationale Open ale Luxemburgului la inot.

România a participat la aceasta competitie cu patru sportivi, componenti ai lotului national de seniori: Norbert Trandafir, Radu Marius, Alin-Alexandru Artimon (toti trei de la CS Stiinta Municipal Bacau) si Daniel Macovei.

In urma confruntarilor din bazin, sportivii nostri au cucerit cinci medalii, cea mai importanta fiind cea de aur obtinuta de Radu Marius la proba de 100 m Liber (49.81), devenind astfel „Open Luxembourg Champion”.

PUBLICITATE

Celelalte patru medalii au fost de bronz si au fost adjudecate de Norbert Trandafir la 50 m Liber (22.87), Radu Marius la 50 m Fluture (24.42), Alin-Alexandru Artimon la 400 m Liber si Daniel Macovei la 100 m Liber (50.84).

Lotul sportivilor români a fost condus de tehnicienii Ovidiu Galeru (CS Stiinta Municipal Bacau) si Matei Giurcaneanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ