De săptămâna trecută, Direcția Judetețeană de Tineret și Sport Bacău are un nou nou șef în persoana lui Radu Ababei. Acesta îl înlocuiește pe Georgel Cojocaru. Învestit într-o funcție pe care a mai deținut-o în trecut, profesorul universitar doctor Ababei a declarat:

„Sunt multe lucruri de pus la punct, dar, înainte de toate, doresc să rezolv problemele juridice privitoare la chiria pe care Direcția o plătește Primăriei. Am și identificat o serie de soluții și cred că, cel târziu la 1 octombrie, vom rezolva această problemă”.

Referitor la reglementările impuse de pandemia declanșată de noul Coronavirus, Radu Ababei a anunțat că de mâine intenționează să redeschidă Sala de Atletism:

„Ne-am mobilizat, luând toate măsurile cerute de legislația în vigoare și intenționăm să redeschidem Sala de Atletism, cu atât mai mult cu cât atleții se pregătesc pentru o serie de concursuri luna viitoare. De la 1 iulie, aici va intra și boxul și e posibil ca în perioada următoare, Sala de Atletism să fie utilizată și de handbaliștii de la CSM Bacău”.


PUBLICITATE