La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în satul Gura Văii, din comuna Racova s-a produs un accident de circulație în urma căruia a rezultat vătămarea unui pieton, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Pietonul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Buhuși, unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

În urma investigațiilor efectuate autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost depistat pe strada Moldovei din municipiul Bacău, fiind de către o persoană de sex feminine de 24 de ani, din județul Iași.

PUBLICITATE

Cea în acuză a fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În autoturism polițiștii au identificat doi pasageri de 33 și 39 de ani, ambii din Bacău. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru cel de 39 de ani și 0,63 mg/ l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 33 de ani.

Atât conducatoarea auto cât și cei doi pasageri identificati in autoturism au fost tconduși la Spitalul Județean Bacău pentru recoltarea probelor biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ