Adolescent beat, prins conducând o mașină

Lucratorii Postului de Politie Rachitoasa, la data de 16.02.2016 in jurul orelor 15:50, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit în trafic pe D.C. 249 in sat Burdusaci, com. Rachitoasa, un bărbat în vârsta de 36 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism.

Întrucât emana halena alcoolica, cel in cauza a fost testat cu aparat etilotesc marca DRAGER, rezultatul fiind 0,80mg/l alcool pur in aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Adjud unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

PUBLICITATE

Pe numele acestuia a fost intocmit dosarul penal în care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prev si ped de art. 336 alin.1 Cod Penal urmand ca la finalizarea cercetarilor dosarul sa fie inaintat la unitatea de Parchet competenta teritorial cu propunere corespunzatoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ