Pentru PHI HAU Bacau, sezonul 2015-2016 se incheie in acest weekend. Si se incheie in localitatea constanteana 23 August care va gazdui cea de-a doua editie a competitiei de arte martiale qwan ki do “Cupa 23 August”.

Gruparea bacauana condusa de Huan su Alin Lungu si Huan su Mihai Lungu va deplasa pe Litoral urmatorul lot de 17 sportivi cu vârste cuprinse intre 5 si 18 ani: Andrei Bolea, Ana Maria Ojog, Cristina Ojog, Denise Herlea, Alessandro Herlea, Matei Bucur, Mario Stoian, Carina Paragina, Cosmin Andronic Paragina, Daniel Diaconescu, Bianca Cretu, Rares Cretu, Casiana Avel, Tudor Puscuta, Rares Mazilu Pintilie, Alexandra Mardare, Claudiu Bostan si Andreea Butnarescu.

La “Cupa 23 August” si-au anuntat participarea aproximativ 100 de sportiv legitimati la zece c.uburi din tara.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ