Clubul de Qwan Ki Do BAO Bacau a dat lovitura la Campionatul European rezervat copiilor si juniorilor, desfasurat recent, la Verona, acolo unde s-a clasat pe locul intâi in ierarhia cluburilor, cu un total de 20 de medalii. La Europenele din Italia, gruparea bacauana a participat cu 30 de sportivi antrenati de Vali Diumea si Iuliana Dobrin.

Reusita acestora este cu atât mai notabila, cu cât competitia din orasul Julietei a reunit campioni legitimati la 75 de cluburi dintr-un total de zece tari. “Felicit copiii care, prin munca lor, au obtinut aceste medalii. Totodata, ii felicit si le multumesc tuturor celor care au contribuit la aceste performante”, a declarat antrenorul Vali Diumea.

Iata medaliatii CS BAO Bacau la Europenele de la Verona:

Aur: Alexandra Juverdeanu, David Ciobanu, George Dragomir si Miruna Filimon- proba de Thao Quyen; Ana Traistaru si Ioana Olaru, Miruna Filimon si Denisa Ciobanu- proba de Song Dau.

Argint: Ana Traistaru, Stefan Paveluc, Stefan Tuscanu, Razvan Lucaci- Thao Quyen; Evelin Rosu, Adelina Stoica si Ana Lepadatu, Codrin Grosu, Razvan Verdes si Mario Badaric- Song Dao.

Bronz: Ioana Olaru, Codrin Grosu, Matei Rusu, Denisa Ciobanu, Theodor Puscasu- Thao Quyen; Stefan Costache si Denis Buda, Stefan Paveluc, Theodor Puscasu si Denis Zuld, Alexia Cojan- Song Dau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ