Campionatul National de Qwan-Ki-Do rezervat copiilor cu vârste cuprinse intre 4 si 12 ani desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Roman, a confirmat valoarea bacauanilor de la BAO. Gruparea pregatita de instructorii Valerica Diumea, Iuliana Dobrin, Ovidiu Matei si Iulian Aradei si-a trecut in cont 27 de clasari pe podium la cele doua probe: tehnica (Thao Quyen) si lupta (Song Dau). Un bilant notabil, in conditiile unei concurente numeroase, Nationalele reunind la start 502 sportivi legitimati la 24 de cluburi din 16 orase.

Iata medaliatii BAO la CN de Copii de la Roman:

Locul 1: Ilinca Rusu, Evelin Rosu, Matei Rusu, Ana Traistaru, Stefan Paveluc, Denisa Ciobanu, George Dragomir; Alexandru Juverdeanu si David Ciobanu (proba de lupta).

PUBLICITATE

Locul 2: Theona Filimon, Matei Popescu; Stefan Paveluc, Codrin Grosu, Mario Badaric (proba de lupta).

Locul 3: Vlad Acostoaie, Andrei Solomon, Codrin Grosu, Mihai Doba; Evelin Rosu, Adelina Stoica, Alexia Ibanescu (proba de lupta); Denisa Ciobanu, Alexia Cojan, Teodora Anchidin (proba de lupta); Codrina Lehadus, Stefana Tite, Cristina Gutu (proba de lupta).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ