Singurul artist care nu a stat de vorba nici macar o secunda cu fanii, ieri, la Romanian top Hits, si nici nu a schimbat mai mult de doua vorbe cu prezentatorii de la covorul rosu a fost hip-hoperul Puya.

puya-1

El a venit, dealtfel, pe jos de la hotel si nu cu vreuna din masinile organizatorilor. Imbracat intr-un tricou cu Eminescu, Puya a trecut pe langa fanii care-i solicitau autograf si a schimbat cateva cuvinte anoste cu McNino, unul din prezentatorii de la covorul rosu, apoi, a trecut mai departe in spatele scenei.

PUBLICITATE

Puya a primit premiul la sectiunea Hip Hop si a sustinut un scurt recital pe scena Romanian Top Hits.

puya2

Artistul a procedat la fel si la editia Romanian Top Hits din 2011. Atunci, aroganta l-a costat huiduieli la scena deschisa. De data asta, a primit aplauze pentru melodia “Baga bani!”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ