Da’ nu mai suport, frate, mi s-a acrit de când tot aud despre centura ocolitoare a Bacaului fara sa se miste cumva lucrurile.

De parca, nu stiu, ar fi vorba despre cercul de foc al Pacificului sau de centura de castitate a Elenei din Troia ori centura pelviana a Claudiei Schiffer si câte centuri, cingatori, curele si pusti si mama lui Stefan cel mare or mai fi in Universul asta. Dar, haideti oameni buni, faceti ceva, ca o sa ne mutam in spatiul cosmic pâna vom vedea afara traficul greu din Bacau.

Ba ca nu sunt gata aprobarile nu stiu cui, ba sunt probleme cu exproprierile, mai vine unul si contesta licitatia, altul ca e neagra Groenlanda sau ca nu mai iese oul din cloaca gainii. De la o zi la alta, apar tot felul de prostii pe cheliile unora sau altora.

PUBLICITATE

Chiar nu v-ati saturat de cum se circula prin Bacau, de blocajele de la fiecare ora a diminetilor de peste an sau de poluarea excesiva, de zgomotele mamutilor pe 16 roti care traverseaza jumatate de oras pentru a trece mai departe spre destinatii nestiute. Macar dac-ar fi facut ca Mazare la Mamaia, sa le ia taxa celor care trec prin Bacau.

Asa as fi zis ca merita oarecum deranjul poluarii. Sau sa fi plantat mai multi copaci care sa preia din noxele de esapament de peste zi, in loc sa-i decimeze in modul criminal, total iresponsabil, cum au facut-o, sub scuza jenanta ca amenajeaza parcari pseudoecologice (de parca lumea-i toata stricata la cap si nu-si da seama de gogorita).

Priviti putin peste gard, la vecinii de la vest, sau din sud, ori chiar mai aproape, in Cluj, Sibiu sau Tg. Mures. Ei cum pot si voi nu? Ce, ei au doua perechi de…barbatii sau sânge de martian? Pâna si caracatitele isi fac mai repede autostrazi si drumuri de tot felul.

Numai aici nu se poate. Sa vina turcii, chinezii, hunii, persii, incasii ori primatele din junglele africane, nu stiu, cine-o vrea, numai sa se faca odata apendicul asta de drum. Miscati, tata, mai cu talent gleznele, incheieturile mâinilor, parul de sub limba, ca de aia v-ati vrut angajati la stat – fie ca sunteti voi parlamentari, primari, consilieri sau oricine care impachetati fum. C-acusi vine termenul si incepeti sa va milogiti pe la usile noastre, doar-doar va mai suim patru ani fundurile in scaunele din piele.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ