FOTO: Catalin Ifrim‎

Un pui de cega, peste care face parte din familia sturionilor, a fost pescuit in urma cu cateva zile in raul Siret, in apropiere de Bacau. Cega nu este un peste obisnuit pe Siret, desi, uneori mai urca in susul raului. In mod obisnuit, acest peste traieste in Dunare la noi in tara, dar mai poate fi gasit si pe Mures, Somes sau Prut.

Revenind la puiul de cega pescuit in apropierea Bacaului, acesta a fost eliberat imediat dupa ce a fost fotografiat iar locul in care a fost capturat este tinut secret din motive lesne de inteles.

Acum trei ani, pe Lacul Bacau a fost pescuit un alt peste din familia sturionului: un nisetru de aproape 2 kg care a fost, deasemenea eliberat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ