Social-democratii din Moinesti au organizat, joi dupa-amiaza, un dublu eveniment: au inaugurat sediul municipalei PSD si au lansat candidatul la functia de primar. E vorba despre inginerul petrolist Sorin Botezatu, vicepresedintele organizatiei locale.


PUBLICITATE

“Ma simt onorat ca partidul are incredere in mine si m-a desemnat candidat pentru Primaria Moinesti. Sunt decis si convins ca pot câstiga. Vom face o campanie civilizata, eleganta, i-am zis eu, in care ii vom informa pe cetateni ce a facut PSD pentru ei si ce dorim sa facem in continuare”, a declarat Sorin Botezatu.

La eveniment au participat Dragos Benea, presedintele PSD Bacau, deputatul Miron Smarandache, presedinte al PSD Moinesti, si deputatul Lucian Sova.

“Imi place cum arata acum organizatia moinesteana a PSD. Si pentru asta ii multumesc domnului deputat Smarandache, dar si candidatului nostru. Se simte o emulatie pozitiva. E greu, dar nu imposibil, sa câstigam in Moinesti, dupa ce actualul primar a fost aliatul nostru in USL.
In calitatea mea de presedinte al Consiliului Judetean am ajutat foarte mult municipiul Moinesti. Vreau ca moinestenii sa stie asta. Organizatia judeteana a PSD il sprijina 100 la suta pe Sorin Botezatu si sper sa producem surpriza politica a judetului aici, la Moinesti. Avem toate premizele”, a declarat Dragos Benea.

“Atunci când l-am desemnat pe Sorin candidatul PSD pentru Moinesti am luat in calcul multe dintre atuurile sale. Este tânar, pregatit, cu putere de munca si vointa. N-am luat in calcul si faptul ca este un foarte bun om de echipa. Acum sunt sigur de asta. Are tot sprijinul meu si el stie asta. Si dumneavoastra stiti asta.

Când au facut lucruri bune pentru Moinesti, fostii nostri aliati au avut de la noi tot sprijinul. Au fost si situatii in care actualul primar nu a fost sprijinit de PSD, ca in cazul crematoriului, si bine am facut. Acum, le vom spune moinestenilor ca noi si candidatul nostru, Sorin Botezatu, suntem varianta mai buna”, a declarat deputatul Miron Smarandache.

Alte articole