Organizatia PSD Bacau il acuza pe candidatul PNL la functia de primar al municipiului Bacau ca ii mituieste pe vârstnici, in campanie, acordându-le premii.

„Speriati de perspectiva pierderii Primariei, Dragos Luchian si Ilie Birzu au brevetat o noua forma de mita electorala: premierea in plina campanie a cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie” se arata in comunicatul de presa semnat de Dragos Benea, presedintele organizatiei judetene a PSD.

Liderul social-democratilor afirma ca PNL nu are obiceiul de a-si respecta promisiunile: „Nu putem sa nu remarcam faptul ca administratia PNL-Birzu-Luchian ii «respecta» din nou pe seniorii Bacaului, asa cum in campania din 2012 aceeasi liberali imparteau taloane galbene, de analize fictive, la santierul Spitalului Muncipal. Consideram ca initiativa de a da 500 de lei cuplurilor in campania electorala este o mita prost mascata si o jignire adusa tuturor seniorilor din municipiul Bacau.”

PUBLICITATE

PSD Bacau mai arata ca acest proiect putea fi implementar pâna pe 6 mai, ziua inceperii campaniei electorale, sau dupa alegerile din 5 iunie. „Ii anuntam pe cei doi candidati PNL, care isi fac campanie pe bani publici, ca vom sesiza organele abilitate ale statului pe subiectul mitei electorale PNL.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.