20 iulie 2024
ActualitateProvocare pentru promovare: RIVIERA ROMÂNEASCĂ|

Provocare pentru promovare: RIVIERA ROMÂNEASCĂ|

Au trecut ceva ani, perioadă în care întreprinzătorii angrenați în activități de turism, proprietarii de pensiuni și hoteluri, angențiile care promovează ofertele, intermediază transportul și asigură logistica, n-au mai bătut palma să-și concentreze eforturile într-o activitate de promovare comună a obiectivelor turistice.

Și avem atâtea zone de larg interes turistic, pentru amatorii de sejururi sau vacanțe, din România și nu numai.ANAT & OMD Județul Constanța (Asociația Națională a Agențiilor de Turism și Organizația de Management al Destinației), invită, (pe durata a 5 zile de poveste… așa ni se promite, 29 mai – 2 iunie), reprezentanții interesați din HORECA și mass-media din toată țara, la un periplu prin stațiunile de pe Litoral.

De la Mangalia… la Mamaia! Bacăul, prin AGENȚIA DE  TURISM INTER-TOUR, rămâne centrul de focalizare a legăturilor pentru Regiunea Est Moldova. Managerul agenției băcăuane, una dintre cele mai vechi și de renume din această parte a țării, Dumitru Nănescu, se va ocupa din partea Patronatului ANAT de această acțiune.

Vor participa reprezentanți din toate județele Moldovei, care au ales să promoveze frumusețea rivierei scăldată de valurile Mării Negre. Scopul rămâne și acela de a face cunoscute condițiile reale de cazare, ofertele, calitatea serviciilor, starea plajelor, și în primul rând, gradul de satisfacție al turiștilor la finalul unei vacanțe pe litoral.

 

 spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri