23 februarie 2024
ActualitateProtopopiatul Onești susține Spitalul "Sfântul Ierarh Dr. Luca al Crimeii"

Protopopiatul Onești susține Spitalul “Sfântul Ierarh Dr. Luca al Crimeii”

În spiritul solidarității și al generozității, Spitalul “Sfântul Ierarh Dr. Luca al Crimeii” din Onești primește un dar deosebit de “Sfântul Andrei” și cu ocazia Zilei Naționale a României. Protopopiatul Onești, într-o tradiție de sprijinire constantă, a adus bucurie și ajutor în forma unor mere proaspete și hrănitoare, consolidând astfel legăturile comunitare și susținând nevoile spitalului municipal.

Generozitatea Protopopiatului Onești nu este o noutate, ci mai degrabă o expresie constantă a angajamentului față de binele și sănătatea comunității locale. De-a lungul timpului, protopopiatul a adoptat un obicei de a oferi sprijin periodic spitalului, fie sub forma de alimente, fie sub forma de aparatură medicală de ultimă generație. Această tradiție nu face decât să sublinieze angajamentul continuu față de sănătatea locuitorilor și susținerea instituțiilor medicale locale.

Spitalul “Sfântul Ierarh Dr. Luca al Crimeii” este o instituție de referință în comunitate, oferind îngrijire medicală de calitate și servicii esențiale pentru sănătatea locuitorilor din Onești și din împrejurimi. Sprijinul constant din partea comunității și a instituțiilor locale este esențial pentru a asigura buna funcționare a acestei instituții medicale vitale.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri