“Taxa VICTOR-VIOREL te arde la portofel!” Acesta a fost sloganul pe care Partidul Miscarea Populara l-a afisat joi in cadrul unei pichetari ce a avut loc in fata sediului Partidului Social Democrat din Bacau. La manifestare au fost prezenti Valerian Vreme, presedintele filialei judetene a PMP Bacau, Marius Berila, presedintele municipalei, Mihai Platon, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, dar si alti membrii ai partidului si ai Fundatiei Miscarea Populara.

Pichetarea nu a fost insa singura forma de protest. Valerian Vreme a transmis presedintelui Dragos Benea o scrisoare deschisa privind anularea accizei suplimentare de 7 eurocenti la combustibil. In opinia presedintelui filialei judetene a PMP Bacau, acciza va avea consecinte deosebit de grave, atât asupra mediului de afaceri românesc cât si asupra oricarui cetatean al României.

De altfel, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul PMP Bacau inaintea pichetarii, Vreme a atras atentia ca acciza pe combustibil a inceput deja sa isi arate efectele. “Am venit de la Onesti in drum spre Bacau si vreau sa va spun ca, fata de alte dati, am vazut mult mai putine masini pe drum. Asta este un semn care ne arata ca oamenii simt deja la portofel cresterea pretului la combustibil. Acesta este insa doar inceputul.

PUBLICITATE

Vor fi consecinte mult mai grave”, a declarat Valerian Vreme. Consecintele au fost, de altfel, enumerate pe larg si in scrisoarea deschisa adresata presedintelui PSD Bacau, Dragos Benea. Printre ele se numara scumpirea tuturor marfurilor, scaderea imediata a consumului, preturi de productie mai mari, scaderea competitivitatii firmelor românesti pe piata mondiala si cea europeana dar si cresterea evaziunii fiscale.

“PSD este coloana vertebrala a actualei guvernari si tocmai de aceea le adresam lor aceasta scrisoare. Ei sunt responsabili pentru diminuarea nivelului de trai al românilor si pentru perturbarea economiei. Aceasta masura trebuie anulata ca un semn de respect si responsabilitate fata de bacauani, asta daca PSD-ul vrea sa inteleaga gravitatea situatiei in care ne aflam”, a mai spus Valerian Vreme.

Mihai Iordache

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Hidra pesedista,hidra penelista,hidra pedelista…nici PMP nu pare,prin structura,mai breaz.Toti le plang de grija celor multi.In curand,ca buni crestini,poate vom plange si noi de mila lor.

  2. Unde erau jegurile astea cand se taiau salariilor fraierilor iar oamenii pdl-ului primeau bani pentru nimic si furau la greu sau atunci cand guvernul de trista amintire basescu-boc imprumuta zeci de miliarde pe spatele nostru (nici azi nu stim concret pentru ce)? Auzi la el, a vazut mai putine masini! Era lumea la serviciu fraiere!

  3. Valerica..venind de la Onesti (cu fundul tau cret asezat pe scaunul din pele ) ai vazut mai putine masini, si vai ingrijorarea te cuprinse , o doamne ce putin trafic ,dar unde sunt masinile de altadata ,revolutieeeeee sa alungam tirani ….instantaneu sa rupt camasa pe tine , in vine incepu sa fiarba sange de Horia, Closca si Crisan , razesi s-au adunat la palat in asteptarea inparatului Valerica fara frica ,la lupta osteni mei sa alungam tiranul ……Benea asezat pe tronul sau suspendat vazu pe geam sarmanul fluturand scrisoarea deschisa , si cu voceai rupta de dureri hemoroidale striga …grabestete ostene am terminat hartia igienica.

  4. PMP-istii sunt cei care n-au mai avut loc de furat in PDL ! Sa nu credeti ca sunt de alta croiala. Tot niste escroci cu gindul la inselarea votantilor !

  5. Nerusinatul acesta care s-a vandut unui ratat penal pe nume Berca are tupeul sa behaie despre taxe si impozite, cand pe vremea guvernului fascist Udrea – Boc romanii au fost chinuiti ca hotii de cai si au platit scump pentru ca cocota prezidentiala si gasca de avortoni basisti sa stranga averi cat pentru saptezeci de generatii. Corect, aceasta taxa pontista este cel putin discutabila si nu avea loc acum in bugetul romanilor, dar PMP este ultimul partid care ar avea dreptul sa protesteze, cand in structura sa exista cele mai jenante personaje din fosta guvernare. De ce sa va acorde romanii inca o sansa ? Ce ati facut atunci cand ATI FOST LA GUVERNARE, DOMNULE BERCA SI DOMNULE VREME ? Am dus-o cumva bine si nu stim ? Am trait bine in anii 2004-2012 si nu stim ?!

  6. PMP-istii, cu stiinta sau fara stiinta au pus o problema- asta cu acciza- corecta dpdv tehnic. Este treaba Presei-ca putere in statul democratic ce este ea – sa aleaga intre politicianisme si chestiunile corecte. Altfel totul e prost, nimic nu e bun, toti fura , nu exista alternativa, ……si concluzia mea vesnica ramane: “Eu cu cine votez??”

LĂSAȚI UN MESAJ