Lions Club

Marți, 14 Noiembrie, în Bacău a fost marcată Ziua internațională de luptă împotriva diabetului prin acțiunea organizată de Lions Club împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău.

„Cunoscând activitatea de notorietate a celor de la Lions Club în domeniul sprijinirii, în mod special, a copiilor cu această boală, DGASPC Bacău a fost alături în această campanie de informare și conștientizare”, arată Marian Vătămănescu, purtător de cuvânt la DGASPC.

Astfel, în Piața Tricolorului, 58 de beneficiari și salariați ai DGASPC Bacău și 31 de elevi, voluntari din partea Colegiului Național Pedagogic ”Ștefan cel Mare”, au primit informații noi de la reprezentanții Lions Club. La rândul lor, tinerii au distribuit fluturași cu cele mai utile, dar și îngrijorătoare informații despre ceea ce înseamnă diabetul.

„Reamintim că, în prezent, diabetul este una dintre bolile cu cea mai rapidă creștere în lume, boală care afectează 422 de milioane de oameni de toate rasele, nivelurile de viață și vârstele, chiar și copii, a precizat Marian Vătămănescu.

Lupta împotriva diabetului a celor de la Clubul Lions, cărora ne-am alăturat cu toată disponibilitatea, este o luptă pentru îmbunătățirea vieții, consolidarea familiilor și revitalizarea comunităților.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Fara legatura cu subiectul articolului dar fotografia mi-a amintit ceva. Am trecut recent prin Bacau si m-a uimit ca toate ferestrele de la mansarda lipsesc sau sunt sparte! Cum naiba lasa “mama” banilor din judet sa cada cladirea pe ea?!! Prin ferestre lipsa ploua sau intra zapada iarna. Nu mai mult pierd deteriorand cladirea, ori asta se vrea poate? Cat naiba costa niste ferestre noi? Sau puneti niste plastice ca tot arata ca naiba si fara nimica dar macar nu va viscoleste inuntru.

LĂSAȚI UN MESAJ