Propunere pentru Piața Florescu și Pasajul Revoluției

9

Arhitectul băcăuan Alexandru – Serban Balan propune o soluție pentru regenerarea urbană a spațiilor din zona Piața Florescu – Pasajul Revoluției.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Ha,ha,ha! Felicitări pentru idee domnule arhitect , foarte frumos! Pentru a deveni realitate însă este nevoie de un lucru imposibil : Bacăul să nu mai fie locuit de băcăuani, poate de clujeni, arădeni, poate de sibieni sau timișoreni. ..

  2. Si in cat timp ar fi gata totul?…daca ar incepe la anul vre-o 30ani va fi santier tot centrul…nici insula de adrement n-au terminat-o de atata timp, nu mai vorbesc de soseaua de centura pt care s-a platit jumatate de suma si a fugit turcul cu ei, nu vreau sa ma gandesc cum ar arata centrul pana termina spagarii astia…

  3. E frumos, dar sunt vise………. Nu suntem in stare a face lucruri mult mai simple. Felicitari domnule arhitect, iinsa din pacate va ramane doar pe hartie.

LĂSAȚI UN MESAJ