Vrei sa traiesti intr-un mediu ambiant placut, iar casa ta sa fie impecabila? Ai nevoie de o atmosfera productiva, dar, in acelasi timp, sanatoasa la birou? Iti doresti sa mentii starea de igiena acasa si la serviciu?

Pentru toate acestea poti apela la PROPAS Cleaning, firma de curatenie profesionala din Bacau. Despre ce servicii ofera societatea, prin echipa sa de profesionisti, explica Ion Pascaru (foto), managerul acestei afaceri de succes.

Sunteti o firma cunoscuta deja pe piata bacauana si nu numai. Concret, cu ce se ocupa PROPAS Cleaning? Ce fel de servicii ofera?

PUBLICITATE

– Firma PROPAS Cleaning Bacau ofera servicii atât de curatenie generala, curatenie de intretinere, cât si curatenie dupa constructor. Vorbim de servicii complete, de la spalat si curatat geamuri, pardoseli, pâna la curatat si aspirat mochete / covoare, indepartat pânze de paianjen, spalat gresie si faianta, curatat si dezinfectat baia si electrocasnicele, sters suprafete dure (usi, tocuri, balustrade, mobila etc), calcat, aranjat.

PROPAS Cleaning a aparut in Bacau, dar care, treptat, a patruns si pe pietele din intreaga tara.

– Am infiintat societatea PROPAS Cleaning Bacau in 2006, iar acum reusim sa oferim servicii de calitate in tot judetul, extinzându-ne aria de activitate, in functie de comenzi si la cererea clientilor, deveniti deja fideli, si in judetele limitrofe, dar si la nivel national, oriunde este nevoie de curatenie.

Dar si de servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare. Pentru ca stim ca oferiti si astfel de servicii, nu-i asa?

– Asa este, am introdus, din 2007, tot la cererea clientilor, si aceste servicii in activitatea de baza. Ne adresam cu serviciile de curatenie, dar si cu cele de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, atât persoanelor fizice (in case, in apartamente), cât si juridice (banci, fabrici, birouri, hale de productie, sedii de firma, reprezentante auto etc).

Folositi cele mai moderne tehnologii si produse. La nevoie, tot in functie de doleantele clientilor, serviciile firmei PROPAS Cleaning sunt completate si cu altele, tocmai pentru a realiza, in final, o activitate completa, de inalta calitate, necesara si utila.

PROPAS

– Da, asa este. Echipa de profesionisti PROPAS Cleaning Bacau lucreaza cu cele mai noi tehnologii in curatarea spatiilor private, comerciale si industriale, cu echipamente profesionale, aspiratoare umede pentru praf, pentru apa si de absorbtie, aspiratoare cu injectie pentru curatat canapele, aspiratoare batator pentru revigorarea mochetei, masini de frecat pardoseli, parchet si gresie, cu perii cilindrice sau monodiscuri, masini industriale de spalat, dar si aparatura specializata pentru dezinfectie, dezinsectie si deratizare, tip atomizoare, pompe, nebulizoare. Toate aceste tehnologii sunt autorizate de Ministerul Sanatatii, conform normativelor Uniunii Europene. Totodata, echipa este instruita in utilizarea produselor chimice si a procedurilor de siguranta. Produsele de curatare provin de la cele mai renumite firme in domeniu si asigura o calitate foarte buna a serviciilor oferite. Mai mult, acolo unde este nevoie, la cererea clientului, firma asigura si servicii de lacatuserie, vopsitorie, reparatii electrice si instalatii sanitare sau orice fel de alta mentenanta in domeniu.

Care este cheia succesului? Cum ati reusit, in cei noua ani de activitate, sa fiti aproape de clienti, sa raspundeti permanent, profesional, doleantelor acestora?

– Nu este usor, mai ales ca traim intr-un mediu, intr-o lume care este mereu in schimbare si in care nevoile oamenilor devin din ce in ce mai mari, iar cerintele lor sunt tot mai pretentioase. Insa, pentru a garanta cel mai ridicat nivel de servicii de curatenie, utilizam programe de control al calitatii, care includ si inspectii la fata locului. Astfel, activitatea echipei PROPAS Cleaning este permanent monitorizata pentru a putea interveni prompt in orice situatie. Angajatii nostri se remarca printr-o deosebita discretie, iar noi garantam maxima confidentialitate cu privire la lucrarile realizate in toate spatiile private. Mai mult, comunicarea permanenta cu clientii este una din prioritatile firmei noastre, urmarind, in acest fel, intelegerea si satisfacerea nevoilor acestora. Foarte important este si ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile si pliate dupa client.

Suna acum si vezi cât de curat poate fi, la 0758.587. 979

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ