Profesorii bacauani au sustinut un nou examen, Definitivat 2016, un examen obligatoriu pentru cei care predau la catedra. Anul acesta s-au inscris la acest examen 279 de candidati, dar au fost la corectare doar 222 de lucrari, dupa ce in timpul examenului 57 de candidati s-au retras din diferite motive.

„In urma corectarii lucrarilor, care s-a facut in unul din cele sase centre nationale, nu in Bacau, s-au inregistrat urmatoarele rezultate : 155 de note peste 8, ceea ce inseamna o promovabilitate de 69,81% ; nu a fost nici o lucrare anulata iar la matematica exista o nota de 10”, a declarat Doina Marinov, purtator de cuvânt la ISJ Bacau.

Intre 11 si 12 august se pot depune si contestatii, iar rezultatele finale se vor afisa pe 18 august.

PUBLICITATE

Definitivatul este un examen care trebuie sustinut de cadrele didactice in cel mult trei sesiuni. Daca nu este promovat, profesorii in cauza pot lucra in sistemul de educatie, dar numai pe perioada determinata (suplinitori).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ