Asa cum anuntase deputatul Cosmin Necula (foto), reprezentantii PSD in Consiliul Local (CL) Bacau au propus, la sedinta de vineri, ca pe ordinea de zi sa fie introdus un proiect care sa aprobe ca medicii angajati la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) sa poata primi locuinta in blocul destinat medicilor care vor lucra in Spitalul Municipal, atunci când acesta va fi dat in functiune. “Daca nu se va accepta, consilierii PSD isi vor da demisia din CL”, afirmase Cosmin Necula.

Vineri, discutiile pe marginea proiectului au inceput inainte de sedinta, unii alesi fiind ingrijorati de ceea ce s-ar putea intâmpla la finalizarea Spitalului Municipal. “Ce vom face atunci, ii vom da afara din casa pe cei de la SJU ca sa-i cazam pe ceilalti?”

“Municipalul nu va fi gata nici peste cinci ani” si “Cine zice sa-i dam afara? Blocul are 45 de apartamente! Chiar credeti ca toti medicii de la Spitalul Municipal nu vor avea locuinta?” In final, consilierii PNL au fost de acord ca “e pacat sa tinem gol imobilul, iar niste medici sa stea cu chirie.”

In debutul sedintei, Zvetlana Zaharia, PSD, a solicitat introducerea proiectului pe ordinea de zi. “Am primit dimineata (vineri, n.r.) hotarârea dumneavoastra. Având in vedere ca nu a trecut prin comisii, va propun sa-l introducem pe ordinea de zi a sedintei din 4 iunie si sa-l discutam atunci”, a declarat Radu Ababei, viceprimar al municipiului Bacau.

Zvetlana Zaharia a cerut, tousi, sa i se permita sa citeasca proiectul, pentru ca in sedinta de saptamâna viitoare colegii sai sa stie despre ce este vorba. I s-a permis, prin urmare cei doi alesi ai PSD, George Bogatu si Zvetlana Zaharia au considerat ca nu sunt motive sa-si dea demisia din CL Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

 1. PSD , partid de minciunosi , de papagali , urmasii lui Gh.Gheorghiu Dej si N.Ceusescu – doi analfabeti sinistri.Baiatul asta tanar face o mare prostie ca-i reprezinta pe acesti nenorociti rosii.Mult mai bine i-ar sta la liberali.

  • Daca te referi la Gh.Dej si Ceausescu ,ori esti un varsnic care nu a ajuns totusi la stadiul dobandirii intelepciunii,ori ai citit maculatura ultimilor 25 de ani,ori esti un PNL-ist caruia i s-a sters creierul,ori un postac ce-si vinde constiinta,precum Iuda.Mai mincinosi decat PNL & PDL ,mai profitori decat UDMR,sau mai ipocriti decat PMP,nu cred ca exista vreo formatiune politica in stare sa-i depaseasca,asa ca tinere,pune-ti creierul la treaba! Poti sa incepi cu aprecierea necesitatii acordarii de locuinte medicilor care vor sa profeseze in SJU! Poti sa sustii ca prioritate atragerea de specialisti in comunitatea nostra,fara sa faci referire la politicieni – aceste mediocritati in care multi au incetat sa creada. Rezultatele conteaza!

 2. pai stiu la cine face referire si acea doctorita este angajata sju de mai de mult. in acesti ani chiar nu a putut sa-si faca un credit. hmmmm…. acele locuinte sunt pentru medici care vor lucra la spitalul municipal dar care vor veni din afara adica din republica moldova din rusia china sau alte judete. Chiar in toti acesti ani cu salar de 25 mil plus sotul nu si-a putut achizitiona o locuinta. Acum sa fim realisti. Intradevar trebuie sa atragem medici sa vina aici dar nu-i cazul dansei.

 3. papagalul lui hrebenciuc da din aripi prin Bacau.pacat ca nu il baga nimeni in seama.si cei din psd s-au prins cu cine au de-a face.mai nou a preluat rolul lui botomei.reclama orice si pe oricine.halal politician..

 4. EGO : dar de PNLR, o adunatura de moftangii de ce nu pomenesti ceva???? A vorbi de toata pleava societatii cuibarita in partidele politice si a uita sa pomenesti de lichelele din PNLR mi se pare un atentat la bunul simt. Nu sunt iubitor de clasa politica indiferent de coloratura dar a arata cu degetul pe altii fara sa te cintaresti pe tine la adevarata valoare mi se pare o imensa mitocanie. Ca pupator a lui Tariceanu in partile mai umbroase atitudinea ta este pe masura turmei din care faci parte. Voi copii lui Iuda fugiti ticalos de prin toate partide mai aveti tupeul sa iesiti in fata ?????

  • Pupator obraznic esti chiar tu,”acidule”!! Cand am spus ca” nu exista formatiune politica in stare sa-i depaseasca…” am utilizat ,mental,un grad de comparatie,nu mai era necesara o insiruire a partidelor,chiar nu era clar ??!! Las la o parte bunul simt,de care nu am dus lipsa niciodata, si iti spun ca un grohaitor,mai mizerabil in expresie ca tine ,nu am descoperit pana nu demult.Tu nu reusesti sa te desprinzi de turma,tu ii pupi in fund pe tradatorii de liberali,tu esti produsul lui Iuda! Te vrei critic,amuzant,dar ai fost si ai ramas jalnic. Te compatimesc in continuare.

 5. Mariane, adevar graiesti. Dar ca sa o zic si pe a mea: Necula e un populist care habar nu are ce dezamagiri politice va avea. Vorbeste, Necula, vorbeste, ca doarf nu te doare (cu..ul) gura. Nu ca ar avea dreptate Stavarache si ai lui, care mai au o suta de metri pana sa se faca zob de pamant. Doar asa, ca mananca si acest om cu polonicul al mai mare. Pofta buna, domnule deputat! O lamaie in buzunar nu strica.

 6. Sunt toti o apa si-un pamant, ne-am suprasaturat de ei, de acesti politicieni-hoti timp de 25 de ani.
  Sa vina la conducerea tarii oameni competenti care cu adevarat sa faca ceva bun pentru popor.

LĂSAȚI UN MESAJ