Vineri, la Centrul de Afaceri a avut loc conferinta de presa de inchidere a proeictului de reabilitare si modernizare a strazii Stefan cel Mare, proiect care s-a realizat pe parcursul anului 2015 si care a fost finantat cu fonduri europene.

Pe scurt, prin proiectul de aproximativ 8 milioane de lei s-au realizat 15.400 mp trotuare, s-au largit spatiile verzi cu 3200 mp, s-a inlocuit reteaua de apa de 1,2 km, modernizând caminele aferente si, poate cel mai important lucru pentru soferi, s-a reabilitat intreaga strada. Proiectul a fost executat de o asociere de firme din Suceava, Symmetrica si Electroaxa.

„Este important de mentionat ca acest proiect a intrat pe rezerva, adica fondurile europene care nu s-au cheltuit au fost realocate si astfel am reusit sa accesam banii. Noi spunem ca a fost o reusita si ne bucuram ca am reusit sa facem investitia cu minimum de efort de la bugetul local”, a declarat managerul public Leonard Padureanu.

PUBLICITATE

Acesta a mentionat ca solutia tehnica a fost respectata in totalitate, ultimele lucrari prinse in proiect au fost executate in luna mai, deci proiectul s-a incheiat la timp, iar din bugetul local s-a acoperit suma de 90.000 de lei, care nu a fost inaintata la decontare.

Comisia care trebuie sa dea avizele de conformitate pentru a semna procesul verbal de receptie a lucrarii a fost in teren la sfârsitul lunii iulie, iar de acum se asteapta semnatura viceprimarului Constantin Scripat pentru ca lucrarea sa fie incheiata oficial.

Din momentul semnarii procesului verbal de receptie, garantia lucrarii este de doi ani. Aflati din paginile cotidianului Desteptarea de luni ce parere are viceprimarul Scripat despre aceasta investitie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ