Luni, 13 aprilie a.c., la ora 12.36, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a intervenit în localitatea Prăjeşti pentru o acţiune de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată.

La locul intervenţiei a fost descoperit un proiectil exploziv de calibru 75 mm,în grădina unui bărbat, în vârstă de 42 de ani. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.

La ora 14.09, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a intervenit în comuna Iteşti, sat Dumbrava, pentru o acţiune de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată.

La locul intervenţiei a fost descoperit un proiectil exploziv de calibru 75 mm, în grădina unui bărbat, în vârstă de 46 de ani. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ