Constantin Scripat, candidatul Miscarii Populare la Primaria Bacau a sustinut ieri o conferinta de presa cu mai multe teme de discutie. A abordat problema gropii de gunoi a Bacaului, dar s-a referit si la lucrarile de infrastructura urgente ale Bacaului.

„Depozitul de deseuri asa-zis ecologic nu si-a atins telul pentru care a fost creat si am devenit groapa judetului. In ce priveste calitatea apei, nimeni nu-si asuma indemnul ca bacauanii sa consume apa de robinet pentru ca nu se stie daca este potabila. Când eram prefect am semnalat aceste probleme”, a spus Scripat. Acesta a declarat si ca a cerut primariei sa-i comunice gradul de indatorare a municipiului, dar aceste date se regasesc deja pe site-ul primariei, la fel ca si alte rapoarte financiare.

Legat de infrastructura, Scripat s-a aratat decis sa inchida o portiune din centrul orasului pentru a deveni pietonal, si-a exprimat intentia sa se infiinteze sensuri giratorii la Podul Palosanu, Liceul Sportiv, Tic Tac, Narcisa, Aviatorilor, Orizont si Serbanesti. A dat exemple despre cum pasajele subterane ar putea fi salvarea pentru trafic si pietoni si a declarat ca va avea in primarie o echipa care sa se ocupe imediat de problemele care apar pe domeniul public, de la o groapa la un copac cazut pe carosabil.

PUBLICITATE

Pentru a face loc numarului din ce in ce mai mare de masini, propune realizarea unor parcari supraterane. La prioritati de asfaltare, a retinut Calea Bârladului, Ion Roata, Ciresoaia, Arcadie Septilici. „Pentru toate este nevoie de un gospodar. Eu asa vad. Daca se vrea, unele proiecte se pot implementa cu bani putini”, a spus candidatul Miscarii Populare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.