„In doua saptamâni vedem in SEAP licitatia pentru Studiul de Fezabilitate si proiectare pentru traseul Ploiesti-Buzau-Bacau, iar tronsonul Bacau – Pascani va fi lansat probabil in licitatie in luna octombrie”, a declarat Catalin Homor, seful Companiei Nationale de Autostrazi, citat de Hotnews.

Drumule expres pe ruta Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani ar urma sa aiba o lungime de aproape 330 km si va prelua traficul pe ruta Nord- Sud, urmând sa degreveze drumul national 2.

In momentul de fata din aceasta autostrada este in constructie o mica portiune ce se suprapune cu Centura Bacaului. 

PUBLICITATE

Proiectul prevede ca pe 16 km din cei 30 km ai centurii constructorul sa realizeze corpul viitoarei autostrazi, precum si intersectiile si alte lucrari. Traficul va fi deschis initial doar pe o cale si pe câte o banda de circulatie in ambele sensuri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Voi vorbiti serios ? In romania se construieste 800 m-1km de autostrada la fiecare 4 ani de guvernare , in ritmul asta , se va da in folosinta in 2200 e.n. prima autostrada in romania , in afara de bucuresti-constanta . Faza e ca merge greu dar nici nimeni nu se intereseaza dc merge greu .

  2. Prima dată licitațiile , apoi 4-5 ani contestațiile licitațiilor. …deci lucrările încep în 2020 și ceva. Darea în folosință în 2030 . Multumim frumos.
    Câți vor mai face campanie electorala pentru aceste autostrăzi ?

LĂSAȚI UN MESAJ