Tanarul elev al Colegiului de Arta din Bacau a plecat pentru cateva zile din tara pentru a participa la filmarile unui videoclip cu o trupa care interpreteaza piese vechi si noi reorchestrate pentru genul “gregorian chant”.

Narcis apare in cateva imagini de pe pagina de Facebook a grupului “Gregorian“. Tanarul este imbracat si machiar ca un vampir si este prins in imagini din timpul filmarilor la o manastire in Germania.

Impreuna cu membrii trupei, la filmari participa si Amelia Brightman, sora cantaretei Sarah Brightman. Amelia Brightman a mai cantat impreuna cu trupa Gregorian si a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va participa la filmarea unui videoclip in zona Nurenberg-ului.

Narcis Ianau a evitat, deocamdata, sa comenteze noul proiect. El si-a creat si un nou cont de Facebook, numit Narcis Official.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ