16 iulie 2024
ActualitateProgrese remarcabile pe șantierul Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani, Lotul 1, Bacău...

Progrese remarcabile pe șantierul Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani, Lotul 1, Bacău (Săucești) – Trifești

În ultima actualizare de pe șantierul autostrăzii A7, care leagă Bacăul de Pașcani, imagini spectaculoase surprinse în zona localității Filipești dezvăluie intensitatea lucrărilor desfășurate de constructorul dedicat acestui proiect de infrastructură de anvergură.

Terasamente și umpluturi de pământ în Filipești



Secvențe video relevă echipamentele grele la lucru, concentrându-se asupra terasamentelor și umpluturilor de pământ. Constructorul depune eforturi considerabile pentru pregătirea terenului, marcând un pas esențial în construcția autostrăzii.

Construcția unui viaduct pentru supratraversarea DN 2 și a căii ferate

O altă parte a videoclipului evidențiază planurile ambițioase ale proiectului, arătând zona unde este planificată construcția unui viaduct impresionant. Acesta va asigura supratraversarea sigură a DN 2 și a căii ferate din proximitate, contribuind la fluiditatea traficului și la conectarea eficientă a regiunilor.

Detalii despre Autostrada Bacău – Pașcani

Proiectul de autostradă Bacău – Pașcani este structurat în trei loturi distincte:

LOT 1: 30,3 km
LOT 2: 18,99 km
LOT 3: 28,09 km
Cu o lungime totală de aproximativ 77,4 km, această autostradă reprezintă o investiție semnificativă în infrastructura regională.

Informații cheie despre contract:

Valoare totală a contractelor: 4.682.198.422,61 lei, fără TVA
Data semnării: 15.02.2023
Termen de execuție: 30 luni

Antreprenor de încredere

ASOCIEREA S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. demonstrează un angajament ferm față de succesul acestui proiect de amploare, contribuind la dezvoltarea infrastructurii în regiune.

Sursa video: DRDP Iași



spot_img

Alte titluri

spot_img

Ultimele știri