Bacauanii vor beneficia de un nou serviciu: programari on-line pentru pasapoarte. Ca urmare a continuarii masurilor de organizare privind imbunatatirea calitatii serviciilor destinate cetatenilor, incepând cu data de 19 iunie 2014, solicitantii de pasapoarte simple temporare si pasapoarte simple electronice au posibilitatea de a se programa si prin intermediul aplicatiei de internet on-line, care poate fi accesata de pe site-ul Institutiei Prefectului – Judetul Bacau, www.prefecturabacau.ro, sectiunea “Eliberari pasapoarte”. De altfel, aici vor gasi toate informatiile privind conditiile de eliberare a documentelor de calatorie.

“Este o abordare pe care incerc sa o impun in activitatea tuturor serviciilor coordonate de Institutia Prefectului. Programarile on-line de la Pasapoarte vor veni in sprijinul persoanelor care lucreaza in strainatate si, de asemenea, vor fluidiza o parte din activitatea serviciului in perioadele aglomerate din lunile iulie si august”, considera prefectul Dorian Pocovnicu.

Florentina Neamtu, seful Serviciului Pasapoarte, sustine ca judetul Bacau se afla printre primele din tara unde se implementeaza asemenea programari on-line. “Vorbim de eficienta si transparenta, aspecte care vin atât in sprijinul celor care solicita serviciile noastre, dar si in ajutorul lucratorilor nostri”, mai precizeaza comisarul sef Neamtu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ