Bacauanii care intentioneaza sa-si schimbe saptamana aceasta cartea de identitate, trebuie sa stie ca au de asteptat mai mult decat de obicei.

In perioada 23 – 27 iunie 2007, programul de lucru al angajatilor sufera o serie de modificari datorate schimbarii aplicatiei in baza careia se elibereaza aceste documente de identitate.

“Timp de o saptamana nu putem opera in parametri normali pentru ca se schimba aplicatia informatica. In tot acest timp se elibereaza la ghisee doar cartile de identitate programate a ajunge in posesia solicitantilor.

PUBLICITATE

Persoanele care doresc insa sa depuna actele necesare pentru eliberarea noii carti de identitate o pot face, insa, timpul de asteptare va fi mai mare din cauza operarii in sistemul informatic. In tot acest timp trebuie sa se transfere baza de date si sa fie implementata noua aplicatie.

Daca nu vom intampina probleme tehnice, programul de lucru poate reveni la normal incepand de saptamana viitoare”, a declarat comisarul sef Ioan Prisecaru, seful Directiei Judetene de Evidenta a Persoanei.

Reprezentantii institutiei le reamintesc bacauanilor sa-si verifice periodic termenul de valabilitate al actelor de identitate detinute, iar in situatia detinerii unui act de identitate cu termen de valabilitate expirat sau care urmeaza sa expire, au obligatia de a se prezenta la sediul serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor de la locul de domiciliu sau de resedinta, in vederea punerii in legalitate cu un nou act de identitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ