18 mai 2024
ActualitateProfesorii consilieri școlari din Bacău își împărtășesc experiența în educația copiilor cu...

Profesorii consilieri școlari din Bacău își împărtășesc experiența în educația copiilor cu CES

În data de 18 aprilie 2024, Școala Gimnazială „Alecu Russo” Bacău a găzduit o întâlnire specială, unde profesorii consilieri școlari din județ s-au adunat pentru a disemina Ghidul de Călătorie Didactică în Universul Copiilor cu Cerințe Educaționale Speciale (CES).

Acest ghid, realizat de echipa C.J.R.A.E Bacău, a fost posibil datorită sprijinului financiar generos oferit de UNICEF România.

Coordonatoarele lucrării, doamnele profesor consilier școlar Diana Aprodu și Amalia Diaconu, au fost alături de cei 20 de consilieri școlari din județul Bacău, prezenți la eveniment.Scopul acestui ghid este de a susține munca profesioniștilor care interacționează cu elevii cu cerințe educaționale speciale, menținând în același timp deschisă calea empatiei, curiozității și interesului pentru universul copiilor speciali.

Această resursă valoroasă reprezintă un sprijin esențial în eforturile de a oferi o educație de calitate tuturor elevilor, indiferent de nevoile lor speciale.

Prin diseminarea acestui ghid și împărtășirea experiențelor practice, profesorii consilieri școlari din Bacău demonstrează încă o dată angajamentul lor față de găsirea de soluții și acordarea de sprijin adecvat tuturor elevilor, inclusiv celor cu nevoi speciale.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri