Prin proiectului English Access Microscholarship Program, profesorul Ilse Agnes Houle, Senior English Language Fellow al Ambasadei S.U.A. la Bucuresti, se afla zilele acestea in Bacau, unde sustine o serie de conferinte pentru elevii bacauani in Centrul American Corner Bacau.

Intâlnirile presupun sesiuni de predare intensiva a limbii engleze, secvente dedicate cunoasterii civilizatiei si culturii americane, dar si alte diferite activitati, care se vor incheia pe 27 iunie. Tot in cadrul acestui program, Casa Corpului Didactic „Gr.Tabacaru” Bacau va organiza, la Slanic Moldova, in perioada 3 – 7 septembrie, si o scoala de vara, cu un program instructiv-educativ complex, la care sunt invitati speakeri din S.U.A.

Participantii la aceste activitati vor beneficia de gratuitate, primind totodata carti si diferite alte materiale informative. La final, elevilor care au parcurs programul le vor fi inmânate certificate, oferite de Departamentul de Stat al SUA, prin Ambasada SUA de la Bucuresti, dar si diplome, din partea Centrului „American Corner Bacau”.

PUBLICITATE

Scopul principal al proiectului este ca liceenii sa-si imbunatateasca nivelul de comunicare orala si scrisa in limba engleza, sa acumuleze un set de cunostinte de baza, sa inteleaga cultura si modul in care functioneaza societatea americana. Important este insa, ca in urma acestor tipuri de activitati, elevii participanti au si acces la studii universitare in institutii de peste Ocean.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ