Marți, 8 martie 2016, au avut loc alegerile pentru functia de Rector al Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau pentru mandatul 2016-2020. Prezența la vot a fost de 97,63%, rezultatele înregistrate fiind urmatoarele: prof. univ.dr. ing. Lazar Gabriel-Octavian – 40,68%; prof. univ. dr. ing. Livinti Petru – 4,37%; prof. univ. dr. ing. Schnakovszky Carol – 52,9%.

Prin urmare, prof. univ. dr. ing. Schnakovszky Carol a fost desemnat câstigator, din primul tur, al alegerilor pentru functia de Rector al Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau, mandatul 2016-2020. Prof. univ. dr. ing. Schnakovszky Carol a fost prodecan în perioada 2004-2008 si decan al Facultatii de Inginerie în perioada 2008-2016.

„Senatul Universității a validat în sedinta de marti, 8 martie 2016, rezultatul alegerilor si multumeste membrilor electori din cadrul comunitatii academice pentru prezenta la vot. Senatul Universitatii apreciaza activitatea Comisiei de alegeri, condusa de prof. univ. dr. Mârza-Danila Danut-Nicu, pentru buna organizare si desfasurarea exemplara a scrutinului”, a declarat conf. univ. dr. Cristina Cirtita-Buzoianu, prorector cu etica si imaginea universitatii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Păcat că-i lipseşte şi titulatura de “academician” pe lângă doctor inginer (:)))) Mamăăă…România asta ruptă-n c.r e plină de injinerii din aceștia

LĂSAȚI UN MESAJ