Conform unei traditii vechi, sâmbata, 23 mai, credinciosii Parohiei „Sf. Nicolae” Bacau, impreuna cu alti credinciosi din Bacau, vor pleca, incepând cu ora 17.45, in procesiune spre Barati, din fata Bisericii „Sfintii Petru si Paul”, pentru a marca sarbatoarea Coborârea Duhului Sfânt si pentru hramul acestei comunitati.

Se vor strabate strazile Mihai Viteazu, George Bacovia, Energiei, Calea Moinesti. La ora 19.00, in Biserica din Barati se va recita Sfântul Rozariu si Litania Lauretana, iar la ora 20.00 se va celebra Sfânta Liturghie solemna, urmata de procesiunea cu statuia Maicii Domnului.

In ziua de Rusalii, programul sfintelor Liturghii in Biserica „Sfintii Petru si Paul” este urmatorul: 6.00, 8.00, 9.00, 10.30, 12.00, 18.00.

PUBLICITATE

Sarbatoarea Rusaliilor incheie perioada pascala, in care toti crestinii au fost invitati sa se spovedeasca si sa se impartaseasca. Cei care nu au facut inca acest pas, mai au aceasta ocazie in aceste zile de incheiere a timpului pascal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ