– membrii Asociatiei de proprietari nr. 1, 9 Mai 25 s-au reunit in sedinta extraordinara si au dezbatut proiectele ramase neaprobate in Adunarea Generala – sedinta in cauza s-a destramat pe 26 martie, din cauza unor proprietari care au parasit sala si nu au mai dorit sa voteze bugetul si proiectul de ordine interioara

Din 26 martie si pâna pe 16 mai, membrii Asociatiei de proprietari nr. 1 “9 Mai 25” s-au impartit in doua tabere. Desi Camelia Lisievici a fost realeasa in functia de presedinte a asociatiei – cu majoritate de voturi – au existat ulterior voci care au constetat-o.

Neintelegerile dintre reprezentantii asociatiei si locatari, au pornit de la aprobarea bugetului pe anul 2016 – 2017, iar discutiile au degenerat la acea data pe marginea salariilor incasate de presedinte si administrator. A fost suficient ca o persoana sa spuna ca salariile sunt prea mari, iar de aici a pornit tot scandalul. In lipsa unui buget aprobat in Adunarea Generala, Camelia Lisievici a prezentat situatia angajatilor din Primaria 2 care se ocupa de relatia cu asociatiile de proprietari, iar recomandarea a fost sa fie convocata o sedinta extraordinara in care sa se dezbata toate problemele nelamurite pe 26 mai. Zis si facut!

PUBLICITATE

Prin urmare, Adunarea Generala Extraordinara a fost stabilita pentru 16 mai 2016. Intre timp, locatarii contestatari au format un comitet de initiativa si au convocat la rândul lor o alta sedinta extraordinara. Aceasta s-a tinut pe 12 mai, insa, nu a avut efectul scontat in rândul locatarilor. Mai mult, la Adunarea Generala Extraordinara a Asociatiei de proprietari nr. 1 “9 Mai 25”, reprezentantul comitetului de initiativa, a fost revocat din functia de membru al comitetului executiv, pe motiv de incompatibilitate. Inceputa la ora 18.00, sedinta si-a urmat cursul firesc, fiind dezbatute neclaritatile legate de buget si de regulamentul de ordine interioara.

“Discutiile cu proprietarii s-au finalizat in jurul orei 21.00, pentru ca am dorit sa lamurim toate aspectele organizatorice ce tin de asociatie. Nu puteam sa punem in aplicare anumite masuri coercitive, decât daca aveam aprobarea Adunarii Generale. Am lamurit inclusiv aspectele salariale si s-a hotarât reducerea programului de lucru a administratorului cu doua ore, nefiind aprobata o majorare salariala. In ceea ce priveste regulamentul de ordine interioara, acesta va fi redactat, structurat si afisat la toate scarile de bloc, pentru a putea fi consultat si respectat de locatari/proprietari”, declara Camelia Lisievici, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 1 “9 Mai 25”

La sedinta au participat 12 persoane, iar 18 proprietari au imputernicit-o pe Camelia Lisievici sa le reprezinte interesele in Adunarea Generala Extraordinara. Politistii invitati la sedinta au luat act de reclamatiile existente la nivelul asociatiei, urmând ca acestea sa fie verificate si sanctionate conform legii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ